Punonjësi i morgut: Seksi me të vdekurit më çon në ekstazë

Punonjësi i një morgu në Gana ka rrëfyer në një intervistë televizive se ka bërë shumë herë seks me kufomat, pasi asnjë femër nuk pranon të shoqërohet me të.

Sharkur Lucas tha se e shikonte nekrofilinë si pjesë të trajnimit në punë, pasi eprorët e kishin rekomanduar të bënte seks me kufomat, në mënyrë që të mos kishte më frikë prej tyre. Pas intervistës televizive, Sharkur Lucas u shkarkua nga puna dhe kërkohet nga policia për nekrofili.

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*