Këto janë meshkujt që mund t’ju dhurojnë orgazma të çmendura

Një grup studiuesish të Universitetit të Albany, kanë marrë në shqyrtim disa femra dhe meshkuj për të kuptuar nëse orgazma varet nga tiparet e meshkujve. Pas një sërë kërkimesh, rezultoi se disa karakteristika tipike të meshkujve, luanin rol kyç në kënaqësinë seksuale të femrës. Studiuesit pohuan se meshkujt me shpatulla të gjera, shakaxhi si dhe ata të cilët ishin në gjendje të mirë ekonomike, ishin më të suksesshëm në këtë pikë. Por meshkujt e tjerë të cilët nuk i kanë këto karakteristika, nuk duhet të frikësohen, theksojnë studiuesit, sepse e gjitha lidhet me atë çka femrat konsiderojnë atraktive tek partneri i tyre.

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*