Atë që bën Patrisi për Tunën, të gjitha vajzat e ëndërrojnë nga partneri tyre

Që kur marrëdhënia e tyre u bë publike, as Tuna dhe as Patrisi nuk i fshehin më dedikimet, mesazhet dhe as përkushtimin ndaj njëri-tjetrit. Edhe pse mjaft të kujdesshëm për të ndarë me të gjithë momente nga jeta e tyre private, ndonjëherë ҫastet e bukura nuk ua kursejnë edhe fansave.

Tani që Tuna është tërhequr nga muzika dhe po shijon në maksimum pritjen e ëmbël, Patrisi ka marrë frenat e punëve të shtëpisë. Madje edhe të gatimit për njeriun e zemrës.

Që kur marrëdhënia e tyre u bë publike, as Tuna dhe as Patrisi nuk i fshehin më dedikimet, mesazhet dhe as përkushtimin ndaj njëri-tjetrit. Edhe pse mjaft të kujdesshëm për të ndarë me të gjithë momente nga jeta e tyre private, ndonjëherë ҫastet e bukura nuk ua kursejnë edhe fansave.

Tani që Tuna është tërhequr nga muzika dhe po shijon në maksimum pritjen e ëmbël, Patrisi ka marrë frenat e punëve të shtëpisë. Madje edhe të gatimit për njeriun e zemrës./revistaclass

3

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*