Ja çfarë bëjnë femrat kur nuk i shikon njeri!

Në prill të vitit 2015, artistja e ilustrimeve, Sally Nixon nisi një projekt të cilin e quajti “365”, ku i vuri si qëllim vetes që të bënte një ilustrim në ditë, për çdo ditë të vitit. Nuk ishte dhe aq e thjeshtë që të kishte një ide të veçantë çdo ditë, ndaj Sally nisi të kërkonte frymëzimin nga jeta e përditshme dhe momentet rutinë që përjetonte.

Qëllimi i artistes ishte të tregonte në mënyrë natyrale anën më të thjeshtë të femrave, duke lënë mënjanë selfiet në Instagram, filtrat në Snapchat apo forma të tjera të ekspozimit të tyre.

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*