Nëse nuk e keni arritur orgazmën në të njëjtën kohë, nuk keni bërë seks!

Është konsideruar si e paarritshme, por në fakt shumë çifte kanë përjetuar ndjesinë e të kaluarit në orgazëm në të njëjtën kohë. 89% e partnerëve pranuan se kanë arritur kënaqësinë maksimale njëkohësisht dhe 4 në 10 çifte pranuan se kanë ndarë orgazmën të paktën 50% të rasteve që kanë bërë seks.

Orgazmat e sinkronizuara janë kulmi i eksperiencës seksuale për 57% të meshkujve, por ndryshe është për femrat. Vetëm 46% e tyre mund të kalojnë në orgazëm bashkë me partnerin, sepse është pak më e vështirë për to.

Pjesa më e madhe e meshkujve thanë se mund të kalojnë në orgazëm gati gjatë çdo akti seksual, krahasuar me 28% të femrave. Por si ndodh orgazma e sinkronizuar? Të dy duhet të luajnë me pjesët e tyre intime deri në momentin që janë gati për të kaluar në orgazëm. Për shumë çifte kalimi në të njëjtën kohë në orgazëm konsiderohet si kulmi i kënaqësisë. Për gratë sekreti i kalimit në orgazëm qëndron tek një legen i fortë dhe i shëndetshëm dhe ekzistojnë ushtrime të pasçme për të forcuar muskujt në atë zonë./anabel.al

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*