Personat me këtë grup gjaku janë më të mirë në shtrat

ID:67590247

Në kultura të ndryshme, grupi i gjakut ka një rëndësi shumë të madhe. Ai nuk është thjesht një e dhënë karakteristike e gjakut që përcakton çfarë duhet të hani, nga cilat sëmundje rrezikoheni apo si është formuar personaliteti juaj.

Grupi i gjakut mund të jetë përcaktues edhe për ”gjimnastikën poshtë çarçafëve” që ndodh në dhomën e gjumit. Besoni apo jo, ekspertët kanë provuar që edhe grupi i gjakut ka një rëndësi të madhe gjatë marrëdhënieve seksuale. Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur është fjala për seksin.

 Sipas tyre, personat që kanë grup gjaku 0 janë më të zotë dhe bashkëpunues në shtrat. U pëlqen të zbulojnë kënaqësinë me partnerin, janë shumë të ndjeshëm, pa komplekse dhe nuk e duan monotoninë. U pëlqen të eksperimentojnë dhe ta bëjnë partnerin të arrijë kënaqësinë kulmore. Grupi i gjakut 0 konsiderohet si një ndër më të veçantët pasi presupozohet të bëhet fjalë për  një manipulim gjenetik të qenieve të evoluara të zbritura në Tokë miliona vite më parë./Living/

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*