Shorti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, përzgjidhen emrat e parë

Këtë të enjte është hedhur shorti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, i cili ka nxjerrë emrat e parë të përzgjedhur. Më poshtë po sjellim emrat e të përzgjedhurve nga institucione të ndryshme të drejtësisë.

Gjykata Kushtetuese

Besnik Imeraj

Altina Xhoxhaj

Vitore Tusha, anëtare zëvendësuese nga lista e Gjykatës Kushtetuese

Nga Gjykata e Lartë

Artan Broci, anëtar i përhershëm

Shkëlzen Selimi, zëvendësues

Nga Prokuroria e Përgjithsme 

Rovena Gashi

Nga Gjykatat e rretheve

Gentian Ternova dhe Fotjoma Memeçaj

Nga Gjykatat e Apelit

Enton Dhimitri

Fatos Qato

Nga Gjykata Administrative

Ahmet Jangulli

Anëtari zëvendësues nga Gjykatat e Apelit dhe Administrative

Sotiraq Lubonja/L.P./Dritare.net

 

Behu i pari për te komentuar

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*