Krenar për shqiptarët e mirë

April 23, 2016 0

Nga Aurenc Bebja

Rastet janë të shumta ku shqiptarët falë aftësive (talentit) të tyre dhe sipas fushave të ndryshme, më bëjnë të ndjehem krenar për faktin

Klasa politike, helmi i shoqërisë shqiptare

April 17, 2016 0

Nga Aurenc Bebja

Në Lindje apo Perëndim, përveç konflikteve gjeopolitike, feja në raste të shumta është faktor ndarës i shoqërive duke vështirësuar kështu bashkëjetesën mes tyre. Shqipëria,

Si u arratis nga Turqia, Ismail Qemali me tre djemtë e tij

September 30, 2017 0

Nga Aurenc Bebja, Francë  Gazeta franceze, “Le Constituionnel”, ka botuar, të premten e 4 majit 1900, në ballinë, një shkrim në lidhje me arratisjen e Ismail Qemalit dhe tre djemve të tij nga Turqia. Atdhetari shqiptar,

1 2 3 5