Arena nga Dritan Hila: Kriza dhe rrugët e daljes

Mars 29, 2017 0

Kriza dhe rrugët e daljes. A është e mundur qeveria teknike? A mund të ndryshohet kodi zgjedhor apo sistemi si një rrugëzgjidhje alternative për daljen nga kriza? Lojë politike apo prag konflikti civil? Të enjten

Arena nga Dritan Hila- Rikthimi i Rusisë në Shqipëri

Mars 25, 2017 1

Pas demostratave në Maqedoni, tentativave për grusht shteti në Malin e Zi dhe deklaratave të kreut të qeverisë shqiptare për ndërhyrje të huaja në demostratat e opozitës, të gjithë shohim dorën e fshehtë të Rusisë.

1 2 3