Lajme të reja nga Ken Follet

Mars 15, 2017 0

Arlinda Dudaj, botuesja e Ken Follet në shqip, sjell lajmin më të fundit, nga një prej autorëve më të dashur për shqiptarët. Lajmi u dha në nje takim me botuesit e Ken Follett nga e

Bienalja,Veliaj: Tirana është një muze më vete

Mars 12, 2017 0

Tirana mikpriti Edicion e Dytë të Bienales Ndërkombëtare të Akuarelit, ku për pesë ditë do të shfaqen punimet origjinale të rreth 400 artistëve të njohur nga 60 vende të botës. I pranishëm në ceremoninë e

Sislej Xhafa në Venecia: E drejta e humbur dhe e gjetur

Mars 8, 2017 0

Gjithmonë duket se vendosin sekondat e fundit për Sislej Xhafën. “Lost and found” (e humbur dhe e gjetur), vazhdon të intrigojë botën artistike të Sislejt, politikisht të përfshirë si një mundësi vokali të lartë mbi

1 2 3 30