Banorët duke ngrënë, Fiorentina nis debatin

Maj 25, 2017 0

I nisi Fiorentina ngacmimet me Elsamedin dhe më pas banorët u përfshinë në një debat me tone të ngritura ndërsa ishin duke ngrënë. Musa dhe Enida kërkojnë që të hanë një herë dhe pastaj të

Kërkesa e Donës është ligj, Musa i lan këmbët

Maj 25, 2017 0

Vajzat kanë fituar të drejtën që të kërkojnë çdo gjë nga djemtë dhe ata t’ua plotësojnë dëshirat në çdo moment, deri në fund të javës. Kjo është pasoja e humbjes së lojës së pantonimave nga

“Të çaj gojën”, plas sherri në Big Brother

Maj 24, 2017 0

Katerina është e pakënaqur nga Marjusi dhe Enida, të cilët refuzuan urdhrin e Lupçes për punët e shtëpisë. Duke pastruar vetë shtëpinë ajo reagon me zë dhe në mes të banorëve të tjerë duke thënë

Imitimet, banorët kërkojnë falje

Maj 23, 2017 0

Edhe përse e kuptuan që në fillim se imitimi i personave me aftësi të kufizuara ishte një gjest i tepruar duke shprehur shenja pendese nga momenti i parë, dënimi që pritet t’u komunikohet të shtunën

1 2 3 20