Kur vetë kollundrisesh ç’të duhet shteti?

Mars 24, 2017 0

Nga Gëzim Hoxha Koha për tu vetëkollundrisur erdhi. Një histori e dhimbshme u transmetua në emisionin STOP dhe menjëherë nisma FUNDJAVA NDRYSHE u përgjigj duke qenë e gatshme për të kontribuar së bashku edhe me

Një president xhelat!

Mars 23, 2017 0

Nga Mero Baze Ka pasur shumë arsyetime të Partisë Demokratike dhe Bujar Nishanit për mos hapjen e dosjeve. Më kryesorja ka qenë se hapja e dosjeve viktimizon ata që kanë qenë të shtrënguar të bashkëpunonin

Hija e Erdoganit mbi Tiranë

Mars 23, 2017 0

Nga Andi Bushati Më në fund Edi Rama e theu edhe një tabu. Ishte betuar me veten dhe të tijët që nuk do t’i përgjigjej publikisht Ben Blushit. Disa thonin se e kishte marrë këtë

1 2 3 124