Dilema e madhe e socialdemokratëve gjermanë

Nentor 24, 2017 0

Nga Bernard Guetta E dëshiruar nga shumëkush dhe jo vetëm nga Gjermania, ekziston një zgjidhje për krizën politike gjermane. Aritmetikisht solide, kjo zgjidhje do të përfshinte përsëritjen e koalicionit në largim, midis kristian demokratëve dhe

Demokracia në rrezik

Nentor 23, 2017 0

Sebastiano Maffettone E kam takuar Kevin Spacey në Ravello – ku po xhironte një film lidhur me Al Gore – pak më shumë se një muaj më parë. Në atë moment ishte ndoshta aktori më

Jepet sot dënimi për kasapin e Bosnjës, Ratko Mlladiq

Nentor 22, 2017 0

Tribunali për krime të luftës i Kombeve të Bashkuara, është duke e shpallur aktgjykimin për ish-komandantin e forcave serbe të Bosnjës, Ratko Mlladiq. I njohur si “Kasapi i Bosnjës”, Mlladiq është i akuzuar për gjenocid, krime

1 2 3 188