At Antonio Bellusci, një lutje për Shqipërinë

Shtator 15, 2017 0

Kjo intervistë është bërë në vitin 2017, ndërsa Shqipëria po kalonte një moment përplasjeje politike të fortë. Rudina Xhunga shkoi në Kalabri dhe solli lutjet e një prifti atdhetar, për vendin amë. Sot po e

Kur rrëfehej Delina Fico, në vitin ’94

Shtator 8, 2017 0

Kjo intervistë me Delina Ficon është realizuar më 8 nëntor 1994, kur ajo ishte Drejtore e Qendrës së Gruas. Kanë kaluar 23 vjet dhe Delina nuk ka ndryshuar, është sërish e dedikuar për kauzat që

Shtatori i Naxhi Bakallit

Shtator 7, 2017 0

Kjo intervistë, me piktorin Naxhi Bakalli, është realizuar nga gazetarja Rudina Xhunga më 10 shtator 1994 për gazetën Aleanca. Dritare.net po e sjell të plotë këtë bashkëbisedim pas 23 vjetësh. Nga Rudina Xhunga Dritare.net: Pas një kohëqëndrimi

Kur Mimoza Ahmeti intervistonte Edi Ramën

Gusht 22, 2017 0

Kjo intervistë me Mimoza Ahmetin është realizuar nga Rudina Xhunga në 10 shkurt 1996. “Kur kafsha brenda meje s’bindet, nuk i jap të hajë, e lidh dhe i lexoj poezitë e Rudian Zekthit.”- thotë Ahmeti

Kur Eva Alikaj tregonte për dashurinë

Gusht 19, 2017 1

Kjo është një intervistë, realizuar në vitin 1993 me aktoren e mirënjohur Eva Alikaj. Eva në atë kohë sapo ishte kthyer nga Austria, ku jetonte prej 3 vjetësh, për realizimin e një filmi. Në këtë

Kur Enada At Nikolla donte të bëhej gazetare

Gusht 18, 2017 0

Nga Rudina Xhunga Kjo intervistë, e realizuar nga gazetarja Rudina Xhunga me 5 janar 1996 për gazetën “Koha Jonë”, tregon ëndrrën në sirtar të një vajze nga më të bukurat e kohës dhe sidomos, interesante

Kur Valbona Çoba kishte masat 92-60-92

Korrik 15, 2017 0

Kjo intervistë, realizuar  nga Rudina Xhunga më 9 nëntor 1997 me Valbona Çobën, një nga Miss-et më të bukura shqiptare, vjen e plotë për lexuesin e dritare.net   Ndërsa Shqipëria po mbyllte vitin e saj më

Magjia Grabocka

Korrik 1, 2017 0

Nga Rudina Xhunga Grabocka: “Kur dëshiroj diçka fort, bind veten se do ta arrij dhe pasi kam harxhuar energjitë maksimale për këtë, ia përcjell të tjerëve bindjen time”. Këtë më tha Vera Grabocka më 22

1 2 3 4