Sequence 01.Still034

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.1

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

Sequence 01.Still025

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.2

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

Sequence 01.Still030

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.3

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

dritare-dt-9-1-17-pj1-mpg-still008

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.1

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

dritare-dt-9-1-17-pj1-mpg-still004

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.2

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

dritare-dt-9-1-17-pj1-mpg-still013

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.3

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

15621925_1310719022336732_5859068801101831986_n

Dritare- Të qëndrojmë së bashku për festa/ Pj.1

Dhjetor 27, 2016 0

Këtë të hënë #DritaremeRudinen, mbylli sezonin dhe uroi festat e fudvitit në Qendrën Sociale, Kombinat. Histori njerëzore dhe fate të moshuarish që vuajnë vetminë më shumë se varfërinë, do ishin në qendër të këtij emisioni. Kryetari

15726875_1310719795669988_1382670279467833444_n

Dritare- Të qëndrojmë së bashku për festa/ Pj.2

Dhjetor 27, 2016 0

Këtë të hënë #DritaremeRudinen, mbylli sezonin dhe uroi festat e fudvitit në Qendrën Sociale, Kombinat. Histori njerëzore dhe fate të moshuarish që vuajnë vetminë më shumë se varfërinë, do ishin në qendër të këtij emisioni. Kryetari

15672628_1310719042336730_4515661703549062279_n

Dritare- Të qëndrojmë së bashku për festa/ Pj.3

Dhjetor 27, 2016 0

Këtë të hënë #DritaremeRudinen, mbylli sezonin dhe uroi festat e fudvitit në Qendrën Sociale, Kombinat. Histori njerëzore dhe fate të moshuarish që vuajnë vetminë më shumë se varfërinë, do ishin në qendër të këtij emisioni. Kryetari

dritare-dt-7-11-16-pj1-mpg-still022

Dritare- Rrëfimi i Vangjush Dakos/ Pj.1

Dhjetor 20, 2016 0

Pas akuzave dhe protestave të PD-së, vjen në studion e “Dritare me Rudinën”, në një rrëfim ekskluziv, kryetari i bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako. Ai tregon për shkresën që i garanton punësim Lulzim Berishës, të

dritare-dt-7-11-16-pj1-mpg-still019

Dritare- Rrëfimi i Vangjush Dakos/ Pj.2

Dhjetor 20, 2016 0

Pas akuzave dhe protestave të PD-së, vjen në studion e “Dritare me Rudinën”, në një rrëfim ekskluziv, kryetari i bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako. Ai tregon për shkresën që i garanton punësim Lulzim Berishës, të

dritare-dt-7-11-16-pj1-mpg-still018

Dritare- Rrëfimi i Vangjush Dakos/ Pj.3

Dhjetor 20, 2016 0

Pas akuzave dhe protestave të PD-së, vjen në studion e “Dritare me Rudinën”, në një rrëfim ekskluziv, kryetari i bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako. Ai tregon për shkresën që i garanton punësim Lulzim Berishës, të

47

Dritare- Ditmir Bushati dhe politika e jashtme/ Pj.1

Dhjetor 13, 2016 0

Në “Dritare me Rudinën” i ftuar Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati. Për të folur për situatën në Mqedoni, marrëdhëniet me Greqinë dhe ndryshimet në qeverinë italiane. Këtë javë Shqipëria pret lajme të mira për negociatat

dritare-rudina-xhunga-vizion-plus-3

Dritare- Ditmir Bushati dhe politika e jashtme/ Pj.2

Dhjetor 13, 2016 0

Në “Dritare me Rudinën” i ftuar Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati. Për të folur për situatën në Mqedoni, marrëdhëniet me Greqinë dhe ndryshimet në qeverinë italiane. Këtë javë Shqipëria pret lajme të mira për negociatat

12

Dritare- Ditmir Bushati dhe politika e jashtme/ Pj.3

Dhjetor 13, 2016 0

Në “Dritare me Rudinën” i ftuar Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati. Për të folur për situatën në Mqedoni, marrëdhëniet me Greqinë dhe ndryshimet në qeverinë italiane. Këtë javë Shqipëria pret lajme të mira për negociatat

1 2 3 10