Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.2

Nentor 8, 2016 0

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin. Një debat që i drejtohet shqiptarëve të Amerikës, një ditë para votimit të madh. Kë do të votojnë shqiptarët

Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.3

Nentor 8, 2016 0

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin, dhe në lidhje me Skype Kozeta Turishta. Një debat që i drejtohet shqiptarëve të Amerikës, një ditë para votimit

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.1

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.2

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.3

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.3

Tetor 25, 2016 1

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.2

Tetor 25, 2016 3

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.1

Tetor 25, 2016 0

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë- Prishtinë/ Pj.3

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë – Prishtinë/ Pj.2

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë – Prishtinë/ Pj.1

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

Dritare- Intervistë me Michel Marizco

Tetor 11, 2016 1

Intervistë në skype me Michel Marizco. Michel Marizco është një gazetar investigativ amerikan, i specializuar në marrëdhëniet mes SHBA dhe Amerikës Latine, specifikisht për krimin e organizuar, trafikun drogës etj. Para se të bashkohej me

Dritare- Rendi dhe Kanabisi/ Pj.3

Tetor 11, 2016 0

Në studio me Flamur Noka, Stefan Çipa dhe Petro Koçi. Debat i hapur mes tre ish Ministrave të Brendshëm, për rendin dhe sigurinë në Shqipëri, krimin, kanabisin dhe luftën e Policisë së Shtetit.

Dritare- Rendi dhe Kanabisi/ Pj.2

Tetor 11, 2016 0

Në studio me Flamur Noka, Stefan Çipa dhe Petro Koçi. Debat i hapur mes tre ish Ministrave të Brendshëm, për rendin dhe sigurinë në Shqipëri, krimin, kanabisin dhe luftën e Policisë së Shtetit.

Dritare- Rendi dhe Kanabisi/ Pj.1

Tetor 11, 2016 0

Në studio me Flamur Noka, Stefan Çipa dhe Petro Koçi. Debat i hapur mes tre ish Ministrave të Brendshëm, për rendin dhe sigurinë në Shqipëri, krimin, kanabisin dhe luftën e Policisë së Shtetit.

1 8 9 10 11 12 17