Dritare- Rrëfimi i Erion Veliaj/ Pj.1

Qershor 23, 2017 0

Kryebashkikau i Tiranës, Erion Veliaj në një rrëfim për #DritaremeRudinën në Vizion Plus. Çfarë është bërë me Tiranën dhe pse puna e tij kritikohet? Veliaj do të tregojë për përfshirjen në fushatë dhe marrëdhënien me

Dritare- Edi Rama, Numri 2/ Pj.2

Qershor 22, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në një intervistë me kryeministrin Rama. Në studion e improvizuar nga Durrësi, kryeministri do të flasë për Rilindjen Urbane, për reformat e rëndësishme që kreu gjatë këtyre 4 vjetëve, për luftën

Dritare- Edi Rama, Numri 2/ Pj.3

Qershor 22, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në një intervistë me kryeministrin Rama. Në studion e improvizuar nga Durrësi, kryeministri do të flasë për Rilindjen Urbane, për reformat e rëndësishme që kreu gjatë këtyre 4 vjetëve, për luftën

Dritare- Edi Rama, Numri 2/ Pj.1

Qershor 22, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në një intervistë me kryeministrin Rama. Në studion e improvizuar nga Durrësi, kryeministri do të flasë për Rilindjen Urbane, për reformat e rëndësishme që kreu gjatë këtyre 4 vjetëve, për luftën

Dritare- Ilir Meta, Numri 1/ Pj.3

Qershor 21, 2017 0

I ftuar në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, presidenti i zgjedhur Ilir Meta rrëfen atë se çfarë po ndodh me fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 qershorit. Meta tregon për përfshirjen e tij në fushatë, pavarësisht

Dritare- Ilir Meta, Numri 1/ Pj.2

Qershor 21, 2017 0

I ftuar në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, presidenti i zgjedhur Ilir Meta rrëfen atë se çfarë po ndodh me fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 qershorit. Meta tregon për përfshirjen e tij në fushatë, pavarësisht

Dritare- Ilir Meta, Numri 1/ Pj.1

Qershor 21, 2017 0

I ftuar në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, presidenti i zgjedhur Ilir Meta rrëfen atë se çfarë po ndodh me fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 qershorit. Meta tregon për përfshirjen e tij në fushatë, pavarësisht

Dritare me Rudinën- Zgjedhjet parlamentare 2017- Pj 3

Qershor 20, 2017 0

Zgjedhjet parlamentare 2017 në #DritaremeRudinen, në Vizion Plus. Çfarë presin partitë e vogla nga zgjedhjet e 25 qershorit dhe a do të jenë pjesë e ndonjë kolaicioni qeveritar? Çfarë ofrojnë ndryshe nga partitë e mëdha

Dritare me Rudinën- Zgjedhjet parlamentare 2017- Pj 2

Qershor 20, 2017 0

Zgjedhjet parlamentare 2017 në #DritaremeRudinen, në Vizion Plus. Çfarë presin partitë e vogla nga zgjedhjet e 25 qershorit dhe a do të jenë pjesë e ndonjë kolaicioni qeveritar? Çfarë ofrojnë ndryshe nga partitë e mëdha

Dritare me Rudinën- Zgjedhjet parlamentare 2017- Pj 1

Qershor 20, 2017 0

Zgjedhjet parlamentare 2017 në #DritaremeRudinen, në Vizion Plus. Çfarë presin partitë e vogla nga zgjedhjet e 25 qershorit dhe a do të jenë pjesë e ndonjë kolaicioni qeveritar? Çfarë ofrojnë ndryshe nga partitë e mëdha

Dritare- Deputetët e rinj të zgjedhjeve | Pj.3

Qershor 14, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në vazhdimësi të fushatës për zgjedhjet e 25 qershorit, ka sjellë debatin për kandidatët e rinj të parlamentit të ardhshëm. Të rinj në moshë e të rinj në eksperiencë, por çfarë

Dritare- Deputetët e rinj të zgjedhjeve | Pj.2

Qershor 14, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në vazhdimësi të fushatës për zgjedhjet e 25 qershorit, ka sjellë debatin për kandidatët e rinj të parlamentit të ardhshëm. Të rinj në moshë e të rinj në eksperiencë, por çfarë

Dritare- Deputetët e rinj të zgjedhjeve | Pj.1

Qershor 14, 2017 0

#DritaremeRudinën në Vizion Plus, në vazhdimësi të fushatës për zgjedhjet e 25 qershorit, ka sjellë debatin për kandidatët e rinj të parlamentit të ardhshëm. Të rinj në moshë e të rinj në eksperiencë, por çfarë

Dritare- Lulzim Basha, numri 6/ Pjesa 2

Qershor 13, 2017 0

Në emisionin “Dritare me Rudinën”, Vizion Plus, lideri i opozitës  Lulzim Basha, foli nga Fieri përballë gazetares Rudina Xhunga. Basha iu përgjigj pyetjeve më të rëndësishme në lidhje me prioritetin e tij, në këto zgjedhje, që

Dritare- Lulzim Basha, numri 6/Pjesa 1

Qershor 13, 2017 0

Në emisionin “Dritare me Rudinën”, Vizion Plus, lideri i opozitës  Lulzim Basha, foli nga Fieri përballë gazetares Rudina Xhunga. Basha iu përgjigj pyetjeve më të rëndësishme në lidhje me prioritetin e tij, në këto zgjedhje, që

1 2 3 4 16