boja

Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.1

Nentor 8, 2016 0

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin, dhe në lidhje me Skype Ruben Avxhiu dhe një intervistë me Beqir Sinën. Një debat që i drejtohet shqiptarëve

boja

Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.2

Nentor 8, 2016 0

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin. Një debat që i drejtohet shqiptarëve të Amerikës, një ditë para votimit të madh. Kë do të votojnë shqiptarët

Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.3

Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.3

Nentor 8, 2016 0

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin, dhe në lidhje me Skype Kozeta Turishta. Një debat që i drejtohet shqiptarëve të Amerikës, një ditë para votimit

sequence-01-still038

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.1

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

sequence-01-still031

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.2

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

sequence-01-still029

Dritare- Protestat e Himarës/ Pj.3

Nentor 1, 2016 0

Përplasja për Himarën. Projekti Rilindja Urbane në Himarë ka ngritur në protesta banorët kundër bashkisë së qytetit. Kush po proteston në Himarë? Pse u përfshi Greqia në këtë përplasje? Cili është qëndrimi i shtetit shqiptar? Në

14656316_10153831119285443_6343583354262083556_n

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.3

Tetor 25, 2016 1

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

14716251_10153831119795443_3160509679302891007_n

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.2

Tetor 25, 2016 3

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

14718833_10153831119150443_7261910272180671109_n

Dritare – Ekonomia, Jo hashashit/ Pj.1

Tetor 25, 2016 0

Ekonomia, Jo hashashit. Çfarë i ka sjellë hashashi ekonomisë shqiptare? A është hera e dytë pas 1997-ës që shqiptarët po i kthejnë sytë nga informaliteti dhe kriminaliteti? Si duhet të orientohet ekonomia që të dalë nga

14

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë- Prishtinë/ Pj.3

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

11

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë – Prishtinë/ Pj.2

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

12

Dritare- Luftë e ftohtë Tiranë – Prishtinë/ Pj.1

Tetor 18, 2016 0

Tirana dhe Prishtina, përplasen për Beogradin. Në Studio me historianin Pëllumb Xhufi, gazetarin Berat Buzhala, analistin Mentor Nazarko dhe avokatin Dastid Pallaska, për të folur për luftën e ftohtë Tiranë- Prishtinë. Pas debatit të kryeministrave

foto_michel-marizco

Dritare- Intervistë me Michel Marizco

Tetor 11, 2016 1

Intervistë në skype me Michel Marizco. Michel Marizco është një gazetar investigativ amerikan, i specializuar në marrëdhëniet mes SHBA dhe Amerikës Latine, specifikisht për krimin e organizuar, trafikun drogës etj. Para se të bashkohej me

5

Dritare- Rendi dhe Kanabisi/ Pj.3

Tetor 11, 2016 0

Në studio me Flamur Noka, Stefan Çipa dhe Petro Koçi. Debat i hapur mes tre ish Ministrave të Brendshëm, për rendin dhe sigurinë në Shqipëri, krimin, kanabisin dhe luftën e Policisë së Shtetit.

2

Dritare- Rendi dhe Kanabisi/ Pj.2

Tetor 11, 2016 0

Në studio me Flamur Noka, Stefan Çipa dhe Petro Koçi. Debat i hapur mes tre ish Ministrave të Brendshëm, për rendin dhe sigurinë në Shqipëri, krimin, kanabisin dhe luftën e Policisë së Shtetit.

1 2 3 4 5 10