Çdo gjë ndodh për një arsye. Ta thotë Fjorda, ty!

June 28, 2018 6

Nga Fjorda Llukmani  Fundjavën që kaloi vendosa ta kaloja vetëm me shoqet buzë detit në Drimadhes, plazhin tonë të preferuar në jug. Mua s’para më shkojnë gjërat sic i parashikoj, por më dalin më mirë

Gjej një pellg në Tiranë e futju jogës!

June 26, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Nëse nuk ke takat për të bërë palestër, joga është disiplina e duhur për ty. Unë për vete historikisht vetëm 1 muaj kam shkuar në palestër. Le që s’kam vullnet njëherë, po

Gjiri më i bukur, që më kanë parë sytë!

June 6, 2018 1

Nga Fjorda Llukmani Gjiri më i bukur që më kanë zënë sytë ndonjëherë, është i Gramës. Sa herë publikohej në rrjetet sociale mendoja ,“A thua është aq bukur sa duket?”  Dhe në fakt është, madje

U bëra dhe eksperte e midhjes tani!

May 17, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Ksamili është ndër destinacionet kryesore të turistëve gjatë verës. Për herë të parë e kemi vizituar si familje, kur isha 8 vjeçe. Atëherë ishte koha, ku dukej bukur si në fotografitë e

Ju ftoj në shtëpinë e Enverit!

May 11, 2018 0

 Nga Fjorda Llukmani Këto ditë vizitova ekspozitën më të veçantë që kisha parë ndonjëherë në Shqipëri. Paskemi pasur 14 shekuj të ruajtur mirë ekzemplarë origjinalë të Kuranit dhe Ungjillit, të gjendura në Gjirokastër, Berat, Shkodër

S’di ku të shkosh në Tiranë? Ta tregon Fjorda!

May 8, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Fundjavat më pëlqen t’i kaloj më shumë duke udhëtuar, ose marrë pjesë në një aktivitet interesant, ose duke u harbuar me alkool, nëpër klube. Por kur ka evente ndryshe, unë s’ka shans

Goca, nisi plazhi në Dhërmi!

April 23, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Siç duket vapa e madhe u bë sebep që unë dhe shumë të tjerë ta fillojmë plazhin javën e parë të prillit. Çuditërisht në Drimadhes takova goxha fytyra të njohura të Tiranës.

Ueee goca, i keni parë këta çunat nga Ulqini?

March 25, 2018 0

Nga Fjorda Llukmani Me trevat shqiptare s’jam njohur kurrë nga afër. Vetëm fjalë të dëgjuara nga njerëzit dhe çfarë na kanë mësuar në shkollë. Këtë herë pata trajnim njëjavor në Ulqin. Bashkimi Evropian ka një

1 2 3 4