Historia e një gruaje që punoi për Presidentin

Mars 28, 2017 0

*Ne ikëm se na vdiq shpresa.  Shpresa, apo e thënë në formë poetike; ëndërrimi, çka e bën njeriun aktiv e vital, e bën energjik. Unë e kam fituar Green Card në vitin 1999 dhe e kam lënë Shqipërinë në

Ilir Çeta, historia e atentatorit të Berishës

Mars 25, 2017 0

Dritare.net sjell të plotë artikullin e gazetares Rudina Xhunga të botuar në gazetën Koha Jonë, ku atentatori Ilir Çeta hodhi një granatë dore mbi Presidenti i asaj kohe, Sali Berisha, në fshatin Shkallnur, më 5

Urdhri për bombardime të qyteteve, mars 1997

Mars 24, 2017 0

Dritare.net sjell të plotë dhe pa ndryshime, shkrimin e gazetares Rudina Xhunga, të botuar në gazetën Koha Jonë në 1997. Nga Rudina Xhunga Fotografia e mësipërme është realizuar, teksa banorët e Delvinës të tmerruar u

Durrës/ 17 nëntor, 17 të vdekur

Mars 11, 2017 0

Nga Rudina Xhunga Durrës – Golem, aventura drejt shpresës që vret Në orën 16:00 të 17 nëntorit, shumëkujt i ka qëlluar të drekojë tek “anija e prishur”, ka parë një gomone gri, 11 metra, me

Bulqizë/ Kronikë vdekjesh të paralajmëruara

Mars 11, 2017 0

Nga Rudina Xhunga Thekër – Krastë – Batër, aty ku kromi të merr jetën Kur arrijmë në minierën 30 vjeçare Zona e re, veç maleve të kromit dhe vagonëve të braktisur nuk ndeshim frymë njeriu.

Berati i një mbi një varreve

Mars 11, 2017 0

Nga Rudina Xhunga Presidenti Meidani ishte dje në Berat. Ndalesa e parë e Meidanit ishte në Urën Vajgurore. Në atë qytet, më 17 qeshor 1997, 4 policë vendas dhe një i ri nga Berati, u

1 2 3 11