Horoskopi i datës 21 gusht 2017

Gusht 21, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Dashuria është si një loto që prej kohësh keni dashur ta fitoni. Është ndjenjë lehtësuese të shpërfaqni një anë tjetër të personalitetit tuaj. Jeni tipa që gjithmonë kërkoni mënyra të reja për të

Horoskopi i datës 18 gusht 2017

Gusht 18, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Do t’ju duhet më tepër kohë seç e keni menduar për të dalë nga një situatë. Në vend se të pranoni një marrëveshje më të keqe, tregoni durim. Rrini te një mik derisa

Horoskopi i datës 17 gusht 2017

Gusht 17, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Gjërat do të marrin një kahe të qetë, duke iu dhënë mundësi të liroheni më shumë. Përfitoni nga kjo mundësi për të rregulluar disa punë në zyrë, kryeni disa telefonata dhe pastroni tavolinën

Horoskopi i datës 16 gusht 2017

Gusht 16, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Mos lejoni të bëheni viktimë e një rrëfimi të dhimbshëm. Jeni tipa shumë zemërgjerë, por nuk ju pëlqen t’ju trajtojnë si budallenj. Udhëtoni diku me mikun e ngushtë që të ndërroni pak ambientin.

Horoskopi i datës 15 gusht 2017

Gusht 15, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Nëse nuk mund të pajtoheni me disa çështje që do të diskutohen dhe ndiheni jo rehat, është më mirë të largoheni. Tregoni respekt për opinionet e të tjerëve edhe nëse mendoni se janë

Horoskopi i datës 14 gusht 2017

Gusht 14, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Një raport i afërt me dikë po ju sjellë kënaqësi. S’ka rëndësi se sa shumë vështirësi keni përjetuar në jetën publike, ju e dini që ky person i dashur ju mbështet gjithmonë. Kur

Horoskopi i datës 13 gusht 2017

Gusht 13, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Është e mundur që do t’ju duhet të ndryshoni mënyrën se si punoni për t’i akomoduar gjërat në zyrë. Do t’ju duhet kohë të mësoheni me metodat e reja, kështu që duhet të

Zbuloni ndjenjat e tij bazuar te shenja e horoskopit

Gusht 12, 2017 0

Ndonjëherë është tepër e vështirë të interpretosh sjelljet e partnerit dhe të kuptosh nëse ai është i dashuruar me ju. Disa preferojnë që lidhjen e tyre ta bëjnë publike duke ndarë fotografi në rrjetet sociale

Horoskopi i datës 12 gusht 2017

Gusht 12, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Koncentrimet e fuqishme po ju sjellin shumë ide kreative. Nëse dëshironi të përfundoni një projekt arti, vini mënjanë gjërat e tjera dhe përkushtojani vëmendjen e plotë. Ndaleni telefonin mobil dhe rrini larg rrjeteve

Horoskopi i datës 11 gusht 2017

Gusht 11, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Lini pak anash agjendën për hir të dikujt që keni për zemër. Një mik juaji i mirë, i dashuri apo një koleg pune ka nevojë për ndihmë, sepse po kalon një fazë të

Horoskopi i datës 10 gusht 2017

Gusht 10, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Jeni më të vendosur se kurrë të merrni paratë që meritoni. Nëse dikush ju thotë se çmimi është i lartë, negociojeni me të. Një dozë e vogël flirtimi do t’u ndihmojë shumë. Jeni

Horoskopi i datës 9 gusht 2017

Gusht 9, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Afati i fundit është duke ju afruar, duke ju shtyrë të punoni në mëngjes, në mesditë dhe mbrëmje. Ju i pëlqeni sfidat të cilat kërkojnë fokus të madh, por familja juaj është duke

Horoskopi i datës 8 gusht 2017

Gusht 8, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Nëse nuk mund të pajtoheni me disa çështje që do të diskutohen dhe ndiheni jo rehat, është më mirë të largoheni. Tregoni respekt për opinionet e të tjerëve edhe nëse mendoni se janë

Horoskopi i datës 7 gusht 2017

Gusht 7, 2017 0

Dashi 21.03-20.04 Mënyra juaj për të filtruar tërheq shumë njerëz të cilët do të luftojnë për vëmendjen tuaj. Fundja do të ndiheni mirë nga gjithë ky adhurim. Nëse nuk tregoheni të kujdesshëm do të ofendoni

1 2 3 12