Historia tragjike e “Grupit të Deputetëve”

Tetor 12, 2017 0

Nga Prof. Dr. Hamit Kaba, Prof. asoc. Dr. Sonila Boçi Heqja e mandatit, arrestimi dhe dënimi i një grupi deputetësh të Kuvendit Popullor në vitin 1947, vetëm një vit pasi ky kishte marrë mandatin për

1 2 3 6