Ide fantastike pasqyrash për banjë

Dhjetor 14, 2017 0

Të kërkosh dhe gjesh pasqyrën e duhur për banjën nuk është aspak e lehtë. Ka disa faktorë që përcaktojnë se cila është pasqyra e duhur, bazuar në madhësinë e banjës dhe stilin personal. Dritare.net ju

25 mënyra sesi të mobiloni një sallon të vogël

Dhjetor 12, 2017 0

Dekorimi i sallonit është një detyrë sa e bukur aq edhe me përgjegjësi. Salloni është hapësira më thelbësore e çdo familjeje. Ai pasqyron në një farë mënyre personalitetin e personit që jeton në atë shtëpi,

Si festohen festat e fundvitit në zyrë!

Dhjetor 5, 2017 0

Nuk punojmë në të njëjtën zyrë ama jeni të sigurt për çfarë do të ndodhë në ambientet ku ju punoni, gjatë Krishtlindjeve apo festave të fundvitit. Lexoni më poshtë dhe na thoni nëse jemi gabim:

40 kuzhina të vogla plot shije dhe elegancë

Dhjetor 4, 2017 0

Për shumë familje, kuzhina është vendi kryesor i shtëpisë. Jo vetëm që prindërit shpenzojnë orë duke gatuar dhe ngrënë, por aty fëmijët bëjnë edhe detyrat e shkollës. Rëndësia e kuzhinës në aktivitetet e përditshme mund

Bëhuni kreativë, dritat jo vetëm tek pema!

Dhjetor 4, 2017 0

Dritat që i përdorim çdo vit rëndom si zbukurim për festat e fundvitit janë dekori  më tërheqës i kësaj periudhe. Mjaft më me vendosjen e tyre vetëm tek pema. Fotot e mëposhtme ju sugjerojnë disa

20 modele flokësh, ideale për festën e Vitit të Ri

Nentor 29, 2017 0

Festa e Vitit të Ri është vërtetë një natë magjike. Por është gjithashtu koha e përkryer për të qenë pranë miqve dhe familjarëve, pas një viti të angazhuar dhe preokupuar me punë e shkollë. Mbrëmja

Si ta mobiloni një dhomë gjumi të vogël!

Nentor 28, 2017 0

Një dhomë e vogël na vendos para një sfide të rëndësishme. Dekorimi i një ambienti nuk është një detyrë aq e lehtë, por bëhet edhe më e vështirë kur ajo hapësirë është e vogël. Megjithatë,

1 2 3 73