20 ide si të arredoni dhomën e fëmijëve

Shtator 26, 2017 0

Projektimi i dhomës së gjumit të fëmijës tuaj, mund të jetë një detyrë e vështirë, pasi ju duhet të merrni parasysh shumë aspekte. Para së gjithash, dhoma duhet të jetë një ambient i sigurtë, për

Ide mahnitëse kuzhinash dekoruar me gurë

Mars 12, 2016 0

Një kuzhinë e projektuar mirë me stilin që dëshironi mund të frymëzojë pasionin dhe kreativitetin tuaj në gatim. Nëse ju pëlqen natyra atëherë gurët janë materiali i duhura për të dekoruar kuzhinën tuaj. Qofshin këto

5 mënyra për t’i dhënë qetësinë shtëpisë suaj

Shkurt 8, 2016 0

Kthejeni shtëpinë në hapësirën e fundit qetësuese me këto këshilla të thjeshta dhe mjaft frytdhënse. Nuk keni nevojë për shpenzime të tepruara, as për kohë të çuar dëm, mjafton ndryshimi i disa elemntëve të thjeshtë