Xakja, historia e një artisti të hekurit

Janar 14, 2018 1

Nga Dritan Hila Gëzimin e kam njohur rastësisht para tre viteve kur kërkoja një kovaç për të bërë disa punime hekuri artistike. Ishte e vështirë pasi nuk ka më njerëz të këtij zanati. Të gjithë

Policia që duam dhe rroga që nuk i japim

Janar 13, 2018 0

Nga Dritan Hila Sot kryeministri Rama ka qenë kritik me policinë e shtetit në 105 vjetorin e themelimit të saj. Në fakt mund të gjente çdo ditë tjetër nga ato të katër vjetëve të Sajes

A ia vlen Vlora 13 milionë ?!

Janar 12, 2018 0

Nga Dritan Hila Ardhja e Edi Ramës në pushtet në vitin 2013 u prit me ankth, si gjithë ndërrimet e pushteteve në Shqipëri. Aq më shumë në një vend që kufirin mes të ligjshmes dhe

Tashmë Rama i ka të gjitha, por nuk di t’i përdorë

Janar 8, 2018 0

Nga Dritan Hila Pas Asamblesë së partisë në pushtet janë dy faktorë që do të përcaktojnë të ardhmen e kësaj partie dhe qeverisjen e vendit. Rezultati i parë i prekshëm është ç’ideologjizimi i partisë. Sllogani

A ishte e nevojshme letra e Metes për Trump?

Dhjetor 26, 2017 0

Nga Dritan Hila Letra me anë të së cilës Ilir Meta i kërkonte ndjesë presidentit amerikan Donald Trump, për votën shqiptare që përkrahte rezolutën me të cilën dënohej akti i SHBA për njohjen e Jeruzalemit

Vota budallaqe shqiptare për rezolutën

Dhjetor 21, 2017 2

Nga Dritan Hila Pas refuzimit të armëve kimike nga ana e qeverisë Rama të cilat e bënë Presidentin Obama një figurë qesharake në sytë e botës dhe Putinin të gajasej, sot ka ndodhur një rast

Kujt i duhet Prokurori i Përkohshëm?

Dhjetor 14, 2017 0

Nga Dritan Hila Reforma në drejtësi nuk ka qenë kurrë një çështje për të cilën politika shqiptare ka gjetur konsensusin e saj. Të gjithë e mbajnë mend korrikun e vitit 2015 kur Ilir Meta, në

A duhet ta njohë Shqipëria Jeruzalemin!

Dhjetor 9, 2017 0

Nga Dritan Hila Njohja nga ana e SHBA e Jeruzalemit si kryeqytet i Izraelit ka ngjallur në botë reagime të cilat kalojnë nga miratimi dhe deri në revoltë ndaj tyre. Në rastin shqiptar, për fat

29 Nëntor, çfarë fsheh kjo datë?

Nentor 29, 2017 0

Nga Dritan Hila- Editorial i Arena në Ora News  Në mars të vitit 1939 Musolini ishte euforik. Sapo kishte mbaruar fushatën e Spanjës ku kishte çuar në ndihmë të Frankos 70 mijë ushtarë dhe armatime.

1 2 3 4 5 14