28 shpikjet e mahnitshme që na nevojiten çdo ditë

May 21, 2018 0

Ka pasur disa zgjidhje teknike shumë të efektshme dhe të thjeshta kohët e fundit që janë në gjendje ta bëjnë jetën tonë të lehtë. Për shembull, ekzistojnë alternativa të ndryshme për ata që janë gjithmonë

38 foto që duken false, por janë 100% të vërteta

May 21, 2018 0

Ndonjëherë, është e vështirë të gjesh dallimin mes trillimit dhe realitetit, sidomos kur mendjet krijuese përdorin aftësitë e tyre për të zbehur falsitetin nga realiteti. Sidoqoftë, në disa raste, thjesht duhet të injoroni dyshimet dhe

Shihni çfarë është krijuar vetëm për femrat!

May 20, 2018 0

Gratë janë fuqia e botës, nuk është thënë kot kjo shprehje, ato kanë një rol shumë të rëndësishëm në shoqëri, një peshë shumë të madhe edhe në familje, por edhe shumë nevoja. Kështu që atyre

Ja 18 foto që kanë çmendur rrjetin!

May 19, 2018 0

Miliona foto çdo ditë ngarkohen në rrjete sociale nga përdorues të zakonshëm, të famshëm apo fotografë profesionistë. Fotot më të mira dhe interesante fitojnë popullaritet dhe kthehen në meme.  Dritare.net ka mbledhur disa nga fotot

10 ushqimet që nuk duhet t’i hani kurrë në aeroplan

May 18, 2018 0

Ekzistojnë disa rregulla të pashkruara për udhëtimet ajrore. Marrja e ushqimeve nga shtëpia, është një prej tyre. Natyrisht që mund të  merrni  ushqime dhe pije nga shtëpia, por është mirë që disa t’i shmangni, sidomos

Vetëm gjenitë mund t’i gjejnë dallimet, në këto 9 foto!

May 18, 2018 0

Gjenitë posedojnë aftësi të mprehta  mendore, shkathtësi dhe zgjuarsi. Ata gjithashtu kanë tendencë t’i kushtojnë vëmendje të veçantë detajeve të vogla, në dukje të parëndësishme për njerëzit e tjerë. Në galerinë e mëposhtme keni 9

20 foto qesharake që tregojnë realitetin sot

May 18, 2018 0

Bota është një vend i errët. Njerëzit dalëngadalë  po humbasin përkufizimin e njeriut. Sot, dikujt i jepet statusi në bazë të parasë, biznesit etj, dhe jo në bazë të vlerave morale e njerëzore. Foto që

18 foto që tërheqin vëmendje, edhe pa fotoshop

May 17, 2018 0

Sot, është pothuajse e pamundur të mahnitësh njerëzit, me foto, pa përdor fotoshop. Ka disa foto të vërteta që duken si të jenë me fotoshop. Janë aq të vërteta dhe mbresëlënës, duke i bërë ata

Njihuni me fëmijët e pasur të Ankarasë!

May 16, 2018 0

Stilet e tepruara të jetesës së fëmijëve të pasur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara është folur gjithmonë. Nga makinat e shtrenjta deri në shtëpitë e mëdha apo edhe pushimet në vendet ekzotike më të vizituara,

1 2 3 284