Ekskluzive/ Foto nga protesta e dhunshme e opozitës

Dhjetor 18, 2017 0

Opozita shqiptare ka protestuar ditën e sotme brenda dhe jashtë kuvendit, kundër zgjedhjes së Prokurorit të Përgjithshëm të Përkoshëm. Protesta është shoqëruar dhe dhunë dhe tension si brenda dhe jashtë dyerve të Kuvendit. Shikoni fotot

Gazetaria/ Jemi të gjithë ekspertë të thashethemit

Dhjetor 17, 2017 0

David Randall Një herë e një kohë, kur Interneti ishte ende një risi, pothuajse nuk kalonte një ditë pa dalë një artikull që paralajmëronte “vdekjen e gazetarisë”. Sot, njëzetë vjet më vonë, ata parashikime tingëllojnë

Ç’më panë sytë, në Vienë, që ç’të them!

Dhjetor 17, 2017 0

Nga Fjorda Llukmani Disa prej jush më gjykuan për faktin që e krahasova sheshin në Tiranë me marketin e Krishtlindjeve në Vienë. Sa për informacion, doja t’u shpjegoja që dhe në Tiranë ka goxha atmosferë

Poezia e djalit që piu 98 qetësues…të skaduar

Dhjetor 17, 2017 0

Nga Luna Ruvina Se unë budallallëqet ndonjëherë edhe i shkruaj, më shkruante së fundmi një i afërmi im shumë i dashur si parantezë të një poezie që do të më niste në mesazhin pasardhës. Kam

Një hotel shqiptar, në 25 më të mirët në Evropë

Dhjetor 16, 2017 0

Kur udhëtojmë jashtë vendit sigurisht mendojmë edhe ku do të akomodohemi, kërkojmë një hotel praktik, të bukur dhe jo të kushtueshëm. Në të tilla raste në ndihmë na vjen Trip Advisor, faqja online ku të

Porta misterioze

Dhjetor 16, 2017 0

Shpesh zgjidhja është shumë e lehtë, por kërkohet në vend të gabuar apo me metoda dhe veprime joadekuate. Kjo anekdotë tregon për mundësinë e manipulimit në jetë. Na ishte njëherë mbret i një perandorie të

1 2 3 169