Shqiptarët, asnjë rritje të ardhurash në 11 vjet

Prill 19, 2017 0

Të ardhurat për frymë të shqiptarëve në vitin 2016 ishin rreth 4200 dollarë për frymë, sipas statistikave të fundit të publikuara nga Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN). Me këtë nivel, Shqipëria renditet e 106-a në botë,

Bie sërish kursi i euros dhe dollarit

Prill 18, 2017 0

Euro vazhdon të zhvlerësohet në tregun vendas, duke u këmbyer sot me 135.28 lekë sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë. Monedha europiane ka hyrë në trajektore rënëse që nga fillimi i muajit prilli duke

Banka e Shqipërisë instalon aplikacion që monitoron vjedhjet

Prill 11, 2017 0

Banka e Shqipërisë ka instaluar një aplikacion me të cilin monitorin online rreziqet operacionale, që nënkuptojnë abuzimet gjatë transportit dhe magazinimit të vlerave monetare cash. Banka Qendrore i ka forcuar dukshëm masat ndaj rreziqeve operacionale

Ja arsyeja e 56 rrogave dëmshpërblim për Fullanin

Mars 29, 2017 0

Adrian Fullani do dëmshpërblehet me 56 rroga sipas vendimit të marrrë nga Gjykata e Apelit Administrativ. Vendimi prej 42 faqesh thotë se Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë nuk është organi kompetent që duhet të

Rusët lëvizin në Tiranë, takime me krerët e biznesit

Mars 18, 2017 0

Ambasada ruse në Tiranë ka shpërndarë sot për media dy njoftime për takime të rëndësishme. Së pari është ai mes ambasadorit Aleksander Karpushin dhe kreut të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës Nikolin Jaka

1 2 3 13