Foto/ Rojet e vezëve të pelikanit kaçurrel

Prill 10, 2017 0

Prej javësh pelikanët kaçurrelë po ngrohin vezët për të ripërtërirë llojin e tyre të rrallë, në ishullin fole mes ujërave të Lagunës së Karavastasë. Janë me vonesë në këtë sezon për shkak të dimrit të

“Vdekja” e gazetës dhe interneti

Shtator 23, 2016 0

Sa keq janë gjërat për shtypin? Shumë keq. Tirazhi i gazetave dhe të ardhurave nga reklamat po bie me shpejtësi marramendëse. “The Sun” në Britani kishte një tirazh prej më shumë se 3 milionë në

Unë dëshmoj për shkatërrimin e Trashëgimisë Kulturore!

Gusht 16, 2016 2

Nga Ark. Restaurator, Reshat GEGA Menjëherë pas këtij momenti nuk kishin të ndalur ndërtimet shumëkatëshe brenda zonës arkeologjike të këtij qyteti, duke shkatërruar dhe zhbërë një pjesë të paimagjinueshme të situatës urbane antike dhe materialit arkeologjik

No Picture

Foto/ “Apokalipsi” në Hasanbeg

Gusht 13, 2016 0

Varre të reja, shtëpi të shembura, kafshë të ngordhura, kundërmimi që të mbyt frymën, balta që ka mbuluar tokën dhe qëndron ende aty si vulë e një “cunami” në mes të Ballkanit, është pamja pas

1 2