Fier, gjithçka gati për 4 qendra shëndetësore!

Shkurt 18, 2018 0

300 Qendra Shëndetësore do të rehabilitohen tërësishtnë 4 vite, në përmbushje të programit kombëtar të Qeverisë shqiptare për përmirësimin e kujdesit shëndetësor parësor në vend, me synim rritjen e cilësisë së shërbimit për qytetarët pranë

ISHP: Gripi po tërhiqet, ka më pak të prekur

Shkurt 17, 2018 0

Intensiteti i virusit të gripit në Shqipëri ka nisur të bjerë. Specialiste të Institutit të Shëndetit Publik thonë se ka një rënie të numrit të të prekurve që raportohen në të gjithë vendin. Në reanimacionin

Zakonet e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

Shkurt 5, 2018 0

Përveç prirjes biologjike, disa zakone jetësore bëjnë dallim midis njerëzve me imunitet të dobët dhe të fortë. Shkencëtarët ekzaminuan një sërë studimesh të imunologjisë dhe zbuluan se përvec imunitetit, ka patjetër edhe zakone që e

Këto janë ushqimet më të mira kundër kolesterolit!

Janar 22, 2018 0

Stili i jetesës dhe ushqyerjes luajnë një rol të rëndësishëm në mbajtjen nën kontroll të kolesterolit. Nëse vuani nga kolesteroli i lartë atëherë aktiviteti fizik, heqja dorë nga duhani dhe mbajtja e një peshe të

1 2 3 81