Brenda shtëpisë luksoze të Almeda Abazit

Mars 28, 2017 0

Ata janë një çift të cilët kanë vetëm pak kohë që janë lidhur në martesë duke shkaktuar mjaft bujë. Bëhet fjalë për çiftin e aktorëve Almeda Abazi dhe Tolgahan. Pasi kanë përfunduar muajin e mjaltit

Aktori i njohur turk deklaron se është shqiptar

Mars 28, 2017 0

“Dashuria e nënës dhe babait tim lindi në qytetin e Sakaryas, ku edhe për herë të parë janë takuar. Pastaj ata shkuan në Zvicër për të punuar. Ndërsa babai im është më origjinë shqiptare”, këto

1 2 3 277