Si të jesh gjithmonë në modë

Shkurt 2, 2016 0

E dini atë shprehjen “Bota është portokall” ? Kjo vlen edhe për modën! Sa rroba kanë mamat tona dhe ato i shohim nëpër sfilata? Vitet ’60 kthehen në vitet 2015, tendecat ndryshojnë me detaje, por