Me këto mënyra mund të bëni seks më të mire

Shkurt 16, 2017 0

Ndryshoni rutinën e lodhshme në shtrat. Edhe pse hormonet shterohen me moshë, nëse ushqeni pasionin, kjo mund të rindezë zjarrin në lidhjen tuaj. Provoni këto katër sugjerime që të ktheni nxehtësinë në dhomën e gjumit.

10 arsye përse duhet bërë seks

Shkurt 15, 2017 0

Për të gjithë ata që nuk ia dinë vlerat : apo për ata që e quajnë “tabu” dhe e flasin me zë të ulët, kërkimet shkencore japin ca arsye të mirëmbështetura, pse janë të nevojshme

Egla Harxhi nudo rrëfen për seksin, treshet, biseksualizmin

Shkurt 14, 2017 0

Kishin kaluar plot dhjetë vite, kur pesëmbëdhjetë a  gjashtëmbëdhjetë vjeçare buzëqeshte e lumtur me një kurorë bukurie të Miss Albania-s mbi krye. Ndryshe nga paraardhëset a pasardhëset e saj nuk pat zgjedhur një karrierë që

1 2 3 4 52