E divorcuar, 27 vjeç, kërkon burrë te JOQ

Mars 5, 2017 0

Jeta të përball me lloj ­lloj sfidash e ndonjëherë disfatat na bien për pjesë. E bukura është kur ti i përballon ato dhe nuk të mposhtin paragjykimet e njerëzve. E tillë është edhe historia e

Dalin fotot nudo të ministres: Janë art!

Mars 4, 2017 0

Përpjekjet e Ukrainës për t’u bashkuar me BE-në morën një tjetër ‘impuls’ pasi u publikuan fotot nudo të zëvendësministres së Brendshme, përgjegjësia e së cilës është integrimi europian. Anastasia Deeva është vetëm 24 vjeç. Emërimi

Qetësohuni, ka seks edhe pas martese!

Mars 4, 2017 0

Nuk është ajo që ju kanë thënë: Jeta juaj seksuale nuk përfundon në momentin që i thoni po martesës. Është e kundërta, pikërisht atëherë mund të jetoni vjetët më të mira seksuale. Nëse nuk na

Studim: Ja çfarë i bën seksi gjoksit tuaj!

Mars 1, 2017 0

Mbase nuk e keni ditur por gjoksi pëson ndryshime gjatë seksit. Edhe pse shumica e di që thimthat forcohen kur është femra e eksituar, ekzistojnë edhe disa gjëra krejtësisht të mrekullueshme, të cilat ndodhin derisa

Aktorja zbulon pjesët intime gjatë “Oscar”

Shkurt 27, 2017 0

Një gjë që nuk para ndodh gjatë ndarjeve të çmimëve “Oscar” është që dikush të tregojë organet gjenitale. Por, kjo gjë ka ndodhur këtë vit, aktorja Blanca Blanco e cila njihet nga pjesëmarrja e saj

1 2 3 4 5 55