Skandal seksual! Policet seks me të burgosurit..

Shtator 21, 2016 0

Prokuroria e Breshias në Itali ka hapur një hetim për të hedhur dritë mbi marrëdhëniet e dyshuara seksuale në burgun “Verziano” dhe jashtë tij, në momentet e “gjysmëlirisë”, mes dy agjenteve femra dhe disa të

Ja sa paguhen yjet e pornografisë!

Shtator 20, 2016 0

Duket se të jesh një yll i pornos nuk është aq mirë siç tingëllon. Sigurisht, shumica prej nesh mund t’i dimë me emra personat që janë bërë të famshëm në këtë punë, por të punosh

A po e tepron femra më seksi në botë?

Shtator 20, 2016 0

Ajo është ndoshta femra më seksi në botë. Nëse sheh fotot se si ishte dikur, e kupton se paraja ka ndikuar shumë në pamjen që ka tani. Megjithatë Kim Kardashian ka pushtuar faqet e para

1 42 43 44 45 46 72