Vrasësit e ujit me licensë nga shteti

Korrik 23, 2017 0

Vdekja e turistes ruse në Ksamil, e dyshuar se është kryer nga një person që lëvizte me motorr uji, ka kthyer në vëmendje tragjeditë e panumërta që po shkatkojnë këto mjete uji që nga Saranda

Shqipëria bie në depresion, ja shkaqet që kanë ndikuar!

Korrik 22, 2017 0

Mungesa e mundësive për rritjen e mirëqenies, tranzicioni i zgjatur dhe mospasja e perspektivës e kanë thelluar depresionin në shoqërinë shqiptare. Importet e medikamenteve antidepresive Loram dhe Xanax u rritën me ritme dyshifrore në vitin

“Gabi” rikthehet në modë, si po qarkullon miliona tregu i veshjeve të përdorura

Korrik 7, 2017 0

Si kërpudhat pas shiut,  dyqanet e rrobave tëpërdorura po lulëzojnë në Tiranë prej disa kohësh. Të dhënat e INSTAT tregojnë për njërritje të fortë të importit të veshjeve tëpërdorura që prej 2012-ës, ndërsa operatorët e vegjël në treg shtojnë se konkurrenca nëkëtë sektor është rritur shumë. Një biznes, që po

1 2 3 36