Si të blini peshk të freskët!

August 20, 2018 0

Blerja e një peshku është një detyrë e vështirë. Por faktin nëse janë të freskët ose jo, ata e tregojnë me anë të disa shenjave. Këto shenja dritare.net i ka sjellë për ju. Shikoni erën

A janë kokoshkat të shëndetshme?

August 20, 2018 0

Të ulëta në yndyrë, të larta në fibra, vetëm nëse i hani kokoshkat ju do të qëndroni të shëndetshëm. Por sigurisht, nëse zgjidhni llojin e duhur të tyre, informon dritare.net Kokoshkat, të sapo bëra, tani

Këto 10 ushqime parandalojnë kancerin e gjirit!

August 17, 2018 0

Kanceri i gjirit është një ndër të shumtët që prek femrat, por jo vetwm. Ekzistojnë edhe disa superushqime të cilat e luftojnë ose parandalojnë kancerin e gjirit. Dhe dritare.net i ka sjellë për ju. Vaji

Këto ushqime vere, po ju sëmurin

August 16, 2018 0

Asgjë nuk mund të jetë më e shëndetshme se ushqimet, frutat dhe perimet sezonale, apo ato që mblidhni në oborrin e shtëpisë. Por tani në verë, moti i ngrohtë rrit edhe rrezikun për t’u sëmurur

Iku vera, si nuk hëngra një bostan të hajrit!

August 1, 2018 0

Unë jam një njeri diellor, pra më pëlqen shumë vera, sa here e çoj ndërmend, gjerat e para me të cilat e personifikoj atë janë, dielli, plazhi dhe aroma e shija e mrekullueshme e frutave

1 2 3 35