Dua Lipa, i bën dedikim të ndjerë nënës

Mars 11, 2018 0

Këngëtarja Dua Lipa po vazhdon suksesin në arenën ndërkombëtare. Për disa ditë radhazi, Dua ka qenë e pranishme në turneun e Bruno Mars në Australi. Atje është pritur shumë mirë dhe ka performuar para një

Emisioni Dritare – Përmbytjet, kush e paguan faturën | Pj 3

Dhjetor 5, 2017 1

Në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, folëm për përmbytjet në Shqipëri dhe dëmet e shkaktuara. Të ftuar: Suzana Jahollari- prefekte e Tiranës, Edvin Libohova- drejtori i shoqatës së Siguruesve, Ornela Liperi- Revista Monitor, Mentor Kikia- kreyredaktor

Emisioni Dritare – Përmbytjet, kush e paguan faturën | Pj 2

Dhjetor 5, 2017 0

Në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, folëm për përmbytjet në Shqipëri dhe dëmet e shkaktuara. Të ftuar: Suzana Jahollari- prefekte e Tiranës, Edvin Libohova- drejtori i shoqatës së Siguruesve, Ornela Liperi- Revista Monitor, Mentor Kikia- kreyredaktor

Emisioni Dritare – Përmbytjet, kush e paguan faturën | Pj 1

Dhjetor 5, 2017 0

Në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, folëm për përmbytjet në Shqipëri dhe dëmet e shkaktuara. Të ftuar: Suzana Jahollari- prefekte e Tiranës, Edvin Libohova- drejtori i shoqatës së Siguruesve, Ornela Liperi- Revista Monitor, Mentor Kikia- kreyredaktor

Emisioni Dritare- 28 Nëntori Shqipëri- Kosovë| Pj.3

Nentor 28, 2017 0

28 Nëntori Shqipëri- Kosovë. Në këtë pjesë të tretë flet akademiku Rexhep Qosja. Në një lidhje me Skype nga shtëpia e tij në Prishtinë, Qosja uron për festat gjihë shqiptarët, nëpërmjet #DritaremeRudinën. Profesori flet për

Emisioni Dritare- 28 Nëntori Shqipëri- Kosovë| Pj.2

Nentor 28, 2017 0

8 Nëntori Shqipëri- Kosovë. Këtë vit festojmë 105 vjetorin e Pavarësisë së shqiptarëve.Çfarë po ndodh mes tyre dhe shteteve shqiptare? A do të jemi sërish bashkë fizikisht apo politikisht? Flasim në #DritaremeRudinën, në Vizion Plus, me

1 2 3 22