Infermierja me master dhe prostata e grave

November 24, 2017 0

Nga Luna Ruvina E shqetësuar nga ajo çka pa në fletën e analizës së PSA-së (një lloj testi laboratorik për prostatën), një shoqja ime infermiere, hyn me vërtik në dhomën e mjekut që i kishte