Na ndiqni edhe në

Udhëtim

10 vendet që duhet të vizitohen, të paktën një herë në jetë

10 vendet që duhet të vizitohen, të paktën një
Lonely Planet ka bërë klasifikimin e vendeve që meritojnë të vizitohen të paktën një herë në jetë. Kjo listë dominohet nga vende që konsiderohen pasuri e njerëzimit dhe Unescos, apo edhe vende më së shumti ekzotike, por që secili prej nesh duhet t’i vizitojë para se të vdesë.

 • 10.  Stamboll, Turqi

   
 • 9. Alhambra, Granada, Spanjë

   
 • 8. Ujëvara e Iguazù, Brazil-Argjentinë

 • 7. Koloseu, Romë, Itali

   
 • 6. Kanionët  e Mëdha, Parku Kombëtar, SHBA

   
 • 5. Taj Mahal, Indi

   
 • 4. Muri i Madh, Kinë

   
 • 3. Machu Picchu, Peru

   
 • 2.Barriera e madhe koralore, Australi

   
 • 1. Tempujt e Angkor,Kamboxhia

   JD/dritare.net