Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Këto shenja tregojnë se jeni duke jetuar një romancë të shtirur

Këto shenja tregojnë se jeni duke jetuar një romancë të

Nëse jeni në një marrëdhënie serioze, e keni pyetur ndonjëherë veten nëse partneri juaj po tregohet i sinqertë dhe i hapur me ju? Njihuni me 8 ‘flamuj të kuq’ që tregojnë se partneri/ja nuk ka dashuri të sinqertë ndaj jush dhe praktikisht jeni duke jetuar një marrëdhënie të shtirur:

1. Ata e deklarojnë dashurinë e tyre më shumë në rrjetet sociale dhe rreth miqve sesa në privatësi.
Postimi i fotove në Instagram që tregon se çfarë çifti i shkëlqyeshëm jeni është një shenjë e pasigurisë. Për më tepër, nëse partneri juaj është i mirë dhe i vëmendshëm ndaj jush vetëm kur jeni jashtë me miqtë, atëherë kjo nuk është një shenjë e mirë. Dashuria e tyre duhet të tregohet edhe kur jeni vetëm në shtëpi. Është e mundur që partneri juaj të masë lumturinë e tij nga niveli i suksesit të marrëdhënies tuaj.

Pra, nëse njerëzit në internet komentojnë se çfarë çifti i shkëlqyeshëm jeni, kjo përkthehet në lumturi për ta. Dhe ata mendojnë se marrëdhënia juaj është e suksesshme për aq kohë sa prania juaj në internet përceptohet pozitivisht.

2. Bisedat tuaja janë të ‘thata’.
Një marrëdhënie e shëndetshme dhe e thellë kërkon që të dy partnerët të jenë të hapur për të folur për veten dhe botën përreth tyre. Sidoqoftë, partneri juaj nuk fillon një bisedë nëse nuk ka nevojë për diçka nga ju. Edhe kur përpiqeni të filloni një diskutim, ata duken plotësisht të painteresuar për ato që thoni. Temat që prekni janë super të mërzitshme dhe të shkurtra.

3. Ata përpiqen të të ndryshojnë ty dhe zakonet e tua.
Të dy mund të keni disa tipare që nuk i doni te njëri-tjetri. Dhe në një marrëdhënie të shtirur, partneri juaj ndoshta do të dëshirojë të ndryshojë gjërat që nuk ju pëlqejnë te ju. Në thelb, ata ju kërkojnë të sakrifikoni vetveten tuaj, në mënyrë që t’i kënaqni ata dhe nevojat e tyre. Ata e vendosin veten mbi ju dhe lidhjen tuaj dhe nëse nuk ndiqni kërkesat e tyre, do të jeni në telashe të mëdha.

4. Ata nuk punojnë me ju për të gjetur zgjidhje për problemet.
Konfliktet dhe mosmarrëveshjet janë të zakonshme në marrëdhënie dhe kërkohet punë nga të dy partnerët për t’i zgjidhur ato. Të dy duhet të pranoni përgjegjësitë tuaja. Sidoqoftë, partneri juaj nuk është i interesuar të bëjë asgjë dhe ata thjesht largohen, duke pritur që të qetësohet situata. Ata thjesht nuk kujdesen për të dëgjuar shqetësimet tuaja. Jo vetëm kaq, por duket se nuk u interesojnë ndjenjat tuaja dhe sesi mund t’ju kenë lënduar./m.T/dritare.net