Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Perëndimet më të bukura rreth botës

Perëndimet më të bukura rreth botës
Padyshim që perendimi është një nga fenomenet më të bukura të natyrës, që  njerëzit nuk ngurrojnë ta soditin deri në momentin që mbaron. Por fenomini i perëndimit nuk është i njëjtë në gjithë vendet e botës. Ka perëndime që të lejnë pa fjalë  dhe fotot e mëposhtme janë të tilla. Në ato foto është fiksuar fenomeni i perëndimit, në mënyrën më të magjishme të mundshme./dritare.net