Na ndiqni edhe në

Udhëtim

15 mrekullitë e botës që nuk janë ashtu siç ne mendojmë

15 mrekullitë e botës që nuk janë ashtu siç ne
Fotot më ngjyra nga  agjencitë e udhëtimëve, na bëjnë të mendojmë se çdo destinacion turistik është si "një parajsë" në tokë. Sidoqoftë, jo shumë njerëz e dinë që vendet më të njohura në botë nuk  janë siç këto agjenci i paraqesin në foto. Më poshtë keni dy anët e medaljes, fotot e agjencive turistike dhe fotot reale të këtyre vendeve, kur e gjithë bota është atje për t’i vizituar./dritare.net