Na ndiqni edhe në

Arredim

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të vogla!

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

Ata që kanë shtëpi të vogël, me dhoma që s’kanë shumë hapësirë e kanë të vështirë t’i sistemojnë gjërat. Ndaj duhen disa ide kreative, si këto që kemi sjellë ne më poshtë! Dritare.net do t’ju tregojë disa mënyra si të krijoni më shumë hapësirë në shtëpinë tuaj të vogël.

1- Kthejeni krevatin në palestër!

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

2- Përdorni një raft rrobash që përshtatet në cepa.

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma tëFoto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

3- Përdorini në mënyrë të dobishme hapësirat që liron krevati.

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

4- Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

5- Përdorni koshat për të mbedhur sende e rroba.

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

6- Fokusohuni te muret

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

7- Mos përdorni koshat e lavatriçes!

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

8- Vendoseni pasqyrën në mur!

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma tëFoto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

9- Shtoni një ndarës dhome.

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të

10- Përdorni një tavolinë të ngjitur për muri dhe ngritur në ajër./K.C/dritare.net

Foto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma tëFoto/ 10 mënyra si të krijoni hapësirë në dhoma të