Na ndiqni edhe në

Arredim

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i qëndroni minimalistes!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

Ju mbase keni planifikuar rimodelimin e shtëpisë tuaj prej shumë kohësh dhe nuk po dini se çfarë të bëni. Ndonjëherë sado përpjekje dhe para që derdhim nuk del siç duam ne. Nuk doli si shtëpia e ëndrrave. Por ne sot, ju sjellim disa ide, si ta rimodeloni shtëpinë dhe të dalë një mrekulli.

1- Dollapët e kuzhinës deri në tavan!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

2- Pamja përballë e kuzhinës, me një panoramë mahnitëse që nuk ka nevojë për zbukurime.

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

3- Vendoseni furrën që ta keni në lartësinë e gjoksit

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

4- Një dollap që lëviz, në vend të gardërobave të shumta.

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

5- Dyert të jenë të gjata nga dyshemeja në tavan!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

6- Dorezat e integruara të kuzhinës në vend të atyre të rregullta!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

7- Një minibar, me prerje të hollë dhe elegante në vend të një të madhi!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

8- Ngjyrat e dollapit, jo e shndritshme!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

9- Një minibar apo një ishull në stilin minimalit!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

10- Zëvendësoni llambën klasike në tavan me minillamba!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

11- Një tualet i varur në mur në vend të atij të montuar në dysheme!

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i

12- Zgjidhni një dush që është pa kabina dhe pengesa të tjera!/K.C/dritare.net

Foto/ Si ta arredoni shtëpinë me stil modern dhe t’i