Na ndiqni edhe në

Arredim

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!

Tani në verë na duhet një kopsht magjik në shtëpi. Është ai që i jep pamjen e bukur shtëpisë. Por ndonjëherë nuk kemi edhe ide, si ta arredojmë bukur.

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!

Mund të përdorni tjegullat dhe blloqet që nuk ju hyjnë në punë në shtëpi. Del një mrekulli, na besoni.

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!

Ndaj dritare.net ka sjellë për ju disa ide si t'i përdorni tjegullat dhe blloqet për ta kthyer kopshtin në një mrekulli./K.C/dritare.net

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!

Foto/ Si të krijoni një kopsht magjik me blloqe dhe tjegulla!