Na ndiqni edhe në

Arredim

Keni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorni për të krijuar hapësirë!

Keni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorni

Kush ka shtëpi të vogël, ajo rrëmuja e krijuar gjatë ditës i shfaqet si makth çdo natë kur bie gjumë. Në fakt është e bezdisshme sepse nuk di sesi t’i sistemosh, ku t’i çosh gjërat e tepërta. Por ju që keni fatin të keni një papafingo, mirë bëni ta vini në punë. Për shembull ta ktheni në dhomë gjumi, ose kuzhinë, do të lironi goxha hapësirë në shtëpi. Thjesht ju duhen pak ide dhe ne jua sjellim më poshtë!/K.C/dritare.net

Keni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorniKeni shtëpi të vogël me papafingo? Disa ide si ta përdorni