Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Dubai, vendi ku paratë janë me tepricë

Dubai, vendi ku paratë janë me tepricë
Dubai është toka e ekstravagancës ku milionerët dhe bilionerët shkojnë të lujnë. Atje makinat më të shtrenjta janë gjëra të zakonshme madje edhe policia përdor lamborginit. Në fotot e mëposhtme do të kuptoni jo vetëm mrekullitë e qytetit, por edhe do të kuptoni që në këtë vend paratë janë me tepricë.

Madje një lajm i publikuar në gazetë ka çuditur jo vetëm familjen që i ndodhi vjedhja por edhe të gjithë lexuesit. Në lajm thuhet se një hajdut vodhi makinën e një familjeje gjermane dhe e zëvendësoi me një më të shtrenjtë. Shikoni fotot e mëposhtme dhe verbohuni nga luksi./dritare.net