Na ndiqni edhe në

Ekonomi

Tatimet njoftojnë: Kujdes, afati i fundit 30 prilli!

Tatimet njoftojnë: Kujdes, afati i fundit 30 prilli!

Ditën e djeshme Drejtoria e Tatimeve rikujtoi përmes një postimi se më 30 prill është afati i fundit kur individë rezidentë në Republikën e Shqipërisë duhet të dorëzojnë në mënyrë elektronike, nëpërmjet sistemit e-filing, Deklaratën Individuale Vjetore të të Ardhurave (DIVA) për vitin 2020. Sot dhe nesër janë dy ditët e fundit kur mund të deklarohen të ardhurat nga nga të gjitha burimet, brenda dhe jashtë Shqipërisë, në shumën 2,000,000 (dy milionë) lekë e më tepër. Ditën e djeshme Drejtoria e Tatimeve rikujtoi përmes një postimi këtë detyrim./dritare.net