Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Foto/ Anije apo ndërtesa? Shikoni hotelet lundruese më të bukura në botë

Foto/ Anije apo ndërtesa? Shikoni hotelet lundruese më të bukura

Këto janë 9 hotelet lundrues më të bukur në botë. Disa prej tyre janë ‘ankoruar’ në mënyrë të përhershme në ujë dhe disa të tjerë janë plotësisht të lëvizshëm ose të zhytur pjesërisht nën nivelin e detit. Këta hotele i japin një kuptim të ri shprehjes ‘pamje nga deti.’